Hundpensionat

20140411_132910

Här sover hundarna i uppvärmda rum, om det är kallt, på baksidan har varje hund sin egen rastgård.

Vi tar emot hundar och kattor hela dygn eller dagtid.

På vår gård, Boggas gård, Åttabro 1, Klastorpsvägen, 43292 Varberg, telefon 0340-624000, endast 5 kilometer ifrån Varbergs centrum har vi ett hund- och kattpensionat. Varje hund har sitt eget rum och sin egen rastplats med storlekar som följer svenska regler. Vi tar emot hundar och kattor för både hela dygn eller på dagtid. Vi har stora ängsmarker och lite parker där vi rastar hundarna och ibland tränar dem. Vi har haft hundar de senaste 40 åren och är hund vana och kan hantera dem var och en efter deras individuella sätt att vara. Du kan lämna eller hämta din hund på tider du själv bestämmer. Tag gärna med en filt eller ett annat av dina plagg som vi kan hänga upp i hundrummet så känner hunden sig mer hemma. Under dagen har hunden tillgång till sin egen rastgård och på natten sover den i sitt eget uppvärmda rum. Vi rastar dem normalt morgon och kväll och ser till dem även mitt på dagarna.  Vi låter inte hundarna vara tillsammans om ägaren inte begärt det. Hundarna mår bra hos oss och de som varit här en gång kommer tillbaka, har vi kunnat konstatera, då de har behov av våra tjänster igen.

Våra priser är, för varje påbörjat dygn, 200:- kronor per dygn vid dygnsvistelser och 100:- kronor vid vistelse om dagarna. Katter kostar 125:- kronor per dygn.

Du bör ha med dig eget foder så att hunden/katten får den mat den är van vid. Vi ger djuren mat enligt ägarens anvisningar.

Vi har nu också lyckats hjälpa till med att omplacera hundar, som behövde nya hem. Har du sådana problem, rådgör gärna med oss, vi kanske kan hjälpa dig. Men det är svårt att hitta rätt hem för en hund. Många är lycksökare som vill ha en hund gratis, där hunden sedan inte får det bra.